Top

Kado service

Hoe leuk is het om iemand blij te maken met zo'n mooie BBBRASIL armband, ketting of sleutelhanger. 
Dat is héél leuk want geluk ontvangen is fijn maar geluk weggeven is misschien nog wel fijner.

Voor iedere gelegenheid is er wel een mooi, lief, leuk en verrassend BBBRASIL kadootje te bedenken.
Een beetje GELUK weggeven is voor ieder moment.
Stap eens van die standaard momenten af zoals verjaardagen, moederdag en Sinterklaas want juist zomaar een beetje GELUK weggeven maakt het verschil.
Probeer het maar eens. Het werkt!

Wij gaan je helpen om het geven van een beetje GELUK nog specialer te maken.
We maken het pakje zo mooi dat jij en de ontvanger daar meteen happy van worden en dan hebben ze nog niet eens gezien wat voor moois er in dat leuke pakje zit.

Voor iedere gelukkige ontvanger hebben we een andere feestelijke verpakking bedacht. Een gelukspakje voor heren ziet er anders uit dan een gelukskadootje voor dames en ook voor boys en girls hebben we weer wat anders verzonnen. Zo past jouw geluksgeschenk altijd bij de smaak van de ontvanger.

Je kunt je gelukskadootje ook direct naar de gelukkige ontvanger laten sturen door ons. Je vinkt dan "afwijkend afleveradres" aan in het winkelmandje en vult vervolgens het adres van de ontvanger in bij het afleveradres.
Als je hier voor kiest, hoef je niet bang te zijn dat er een rekening in het pakje zit. Facturen sturen wij nooit met de bestelling zelf mee. Deze kun jij als klant alleen downloaden.