Top

BBBRASIL Personal Peace

50% Korting
  • BBBRASIL Personal Peace
€ 7,95
3,98
per stuk
Verwachte levertijd: 1 werkdag


BBBRASIL Personal Peace 

Deze personal van BBBRASIL is naast het welbekende Peace symbool ook voorzien van het BBBRASIL amuletje. De personal is uitgevoerd in edel staal (rvs) evenals het karabijn slotje wat eraan zit.

Het peace teken is een van de meest gebruikte en bekendste symbolen van deze tijd. De twee tekens die gebruikt worden zijn het teken in de cirkel wat in de jaren 60 door vredesactivisten in gebruik werd genomen en het "V" teken dat met de vingers wordt gemaakt.

Het eerste teken stamt af van keizer Nero. 
Germaanse stammen kenden het teken geheime krachten toe en verhalen gaan dat het teken gebruikt werd voor zwarte magie.

Na 1960 werd het teken gebruikt voor anti-oorlog leuzen zoals tijdens de Vietnam oorlog en daarvoor zelfs in de burgerrechten beweging van Martin Luther King.


Een symbool is een teken waarbij geen natuurlijke relatie bestaat tussen de representatie van het teken en de betekenis die het wordt toegekend.

Een symbool is dus een betekenis drager. Het heeft enerzijds een vorm of representatie, en anderzijds een betekenis. 

Het woord ‘symbool’ heeft zijn oorsprong in het Griekse zelfstandige naamwoord ‘symbolon’ of ‘sumbolon’, dat teken, kenteken of herkenningsteken betekent, en het werkwoord ‘symballoo’, dat ontmoeten, bijeenbrengen of vergelijken betekent. (Bron: Wikipedia)

Haak je Personal(s) aan je ketting, je armband, je tas of je sleutelbos. Succes gegarandeerd!Maten en gewicht van BBBRASIL Personal Peace
Lengte: 2,5 cm
Breedte: 2,5 cm
Totale lengte incl. slotje: 3,8 cm
Gewicht: 3 gram


Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code